Ιδιαίτερα Μαθήματα Υπολογιστών και Προγραμματισμού

Σας αρέσουν οι υπολογιστές και το ίντερνετ; Θέλετε να μάθετε πώς να επισκευάζετε υπολογιστές και να προγραμματίζετε ιστοσελίδες/προγράμματα; Δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού, το άριστο προσωπικό μας μπορεί να σας διδάξει για να γίνεται και εσείς επαγγελματίες!

114€ 5 ώρες ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμματισμού.

219€ 10 ώρες ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμματισμού.

429€ 20 ώρες ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμματισμού.

Θέλετε μια βελτιστοποίηση στα "μέτρα" σας χωρίς περιορίσμους; Υπολογιστέ το κόστος της βελτιστοποίησης σας χρησιμοποιώντας τον Υπολογισμό Κόστους και πάρτε μια προσφορά.

Ψάχνετε Υπηρεσίες με εγγυήσεις; Σας προσφέρουμε διπλή εγγυήση, την Εγγυήση Επιστροφής Χρημάτων αλλά και τα 11 χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο.

SiteCom Specialist

Επικοινωνία

Οδός:
Ικτινου 6 ,
Περιστέρι, 12134
Τηλ:
2130 232254
KINHTO:
6945800460
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

markerΒρείτε μας στους Χάρτες Google

About Us

Η SITE COM.GR ειναι μια ομάδα συνεργατών αφωσιομένη με εμπειρία 25 και πλέον ετών σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, σας περιμένουμε στό γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών μας στο Περιστέρι: ΙΚΤΙΝΟΥ  6, τ.κ 12134.

JoomShaper