ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,(Αίτηση ένταξης)

 

Επειτα από την επαφή που είχατε με τον προσωπικό σας σύμβουλο από την ανοικτή γαρμμή  εξυπηρέτησης των επαγγελματιών του κλάδου μπορείτε να υποβάλετε Δωρεάν την αίτηση σας  μέσω του πιο κάτω  ερωτηματολογίου. 

Σκοπός μας ειναι να σας βοηθήσουμε να  θέσετε ρεαλιστικούς στόχους, να αναλύσετε σωστά τις πληροφορίες, και τέλος να πάρετε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Οι απαντήσεις θα ελεγχθούν  από  τον αλγόριθμο αξιολόγησης ,θα σας ενημερώσουμε άμεσα , για την Προσωπική Συνέντευξη σας ,έτσι ώστε  να εξασφαλίσετε  την τελευταία θέση ,για τον επαγγελματία του κλάδου στην περιοχή σας.

 

SiteCom Specialist

Twitter

Επικοινωνία

Οδός:
Ικτινου 6 ,
Περιστέρι, 12134
Τηλ:
2130 232254
KINHTO:
6945800460
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

markerΒρείτε μας στους Χάρτες Google

About Us

Η SITE COM.GR ειναι μια ομάδα συνεργατών αφωσιομένη με εμπειρία 25 και πλέον ετών σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, σας περιμένουμε στό γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών μας στο Περιστέρι: ΙΚΤΙΝΟΥ  6, τ.κ 12134.

JoomShaper