Δήλωση αποδοχής προσωπικών δεδομένων

 

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους-φίλους και συνεργάτες καθώς και όλους όσους μας επέλεξαν για να ενημερωθούν σχετικά με την Δήλωση Αποδοχής Προσωπικών Δεδομένων.

Οτι θα Σας ενημερώσουμε με email σχετικά με  την προσωπική  επικοινωνία που είχατε με συνεργάτη μας .

Εαν μας επιλέξατε εσείς,  μπορείτε να Δείτε πιο κάτω τι περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου πως και πότε εφαρμόζετε και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εφαρμογη του από 28-5-2018

SITE COM GDPR

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ 

Πηγή http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=9330

SITE COM1 GDPR

 

Πατήστε ΕΔΩ για να Δείτε Τι πρέπει να κάνει η επιχείρησή σας

Πηγή: https://ec.europa.eu/commission/index_el

Γνωρίστε μας καλύτερα 

Aπό το 1990 που μια ομάδα φίλων αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και μοιράστηκε την αγάπη της για την νέα τεχνολογία του internet, που υποσχόταν πράγματα απίστευτα ,μέχρι σήμερα που έχουμε την χαρά να τα βλέπουμε να γίνονται  Πραγματικότητα .

Οι συνέργειες που υλοποιήθηκαν καλύπτουν όλο το φάσμα των σημερινών και μελλοντικών αναγκών σας στο internet. .

Για να μαθαίνετε πρώτος τα νέα του κλάδου σας, σε σχέση με τις εξελίξεις στο internet, και να αξιοποιήστε τις δεξιότητες σας η μάθετε νέες που είναι απαραίτητες στην σημερινή πραγματικότητα που όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα.

Εμείς και οι συνεργάτες μας θα ειμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε

 

Φιλικά

Η Ομάδα Συνεργατών της site-com.gr 

 

Από το  1990 κοντά σας, 27 χρόνια - 15 τομείς  ψηφιακής ανάπτυξης και προστασίας - 5000 πελάτες. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, με λύσεις στα μετρά σας

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε  στην  ψηφιακή ανάπτυξη και  προστασία τις επιχείρησής σας. 

 

**Εάν δέν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας η έχετε αλάξει τελευταία κάποια απο το στοιχεία σας ενημέρώστε μας με email η καλέστε στο 2130232254. 

 

SiteCom Specialist

Twitter

Επικοινωνία

Οδός:
Ικτινου 6 ,
Περιστέρι, 12134
KINHTO:
6945800460
NEO Τηλ:
210 5710684
Τηλ:
2130 232254
Τηλ:
2130 232256
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

markerΒρείτε μας στους Χάρτες Google

About Us

Η SITE COM.GR ειναι μια ομάδα συνεργατών αφωσιομένη με εμπειρία 25 και πλέον ετών σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, σας περιμένουμε στό γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών μας στο Περιστέρι: ΙΚΤΙΝΟΥ  6, τ.κ 12134.

JoomShaper