Ποιοι Ειμαστε

Ποιοι Ειμαστε

Η SITE COM.GR ειναι μια ομάδα συνεργατών αφωσιομένη με εμπειρία 10 και πλέον ετών σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, σας περιμένουμε στό γραφείο εξυπηρέτησης των πελατώνμας στο Περιστέρι: ΙΚΤΙΝΟΥ  6, τ.κ 12134

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της SITE COM.GR εξασφαλίζει άριστη ποιότητα υπηρεσιών.

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την SITE COM.GR σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής αλλά και προώθησης, πάντα σε οικονομικές τιμές και με γνώμονα τι θα αποδώσει στον πελάτη μας.

H ιστοσελίδα σας γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Γιατί στην SITE COM.GR σκεφτόμαστε σαν πελάτης, και φροντίζουμε όλη την διαδικασία.

Πάνω από όλα είμαστε μια ευέλικτη ομάδα επαγγελματιών που έχει μάθει να ακούει και να προτείνει τις κατάλληλες επιλογές για κάθε πελάτη.

Επωφεληθείτε κι εσείς από τις παροχές υπηρεσιών της ομάδας μας, απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη που το Διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει σ’ εσάς ή στην επιχείρησή σας.

Εμπιστευτείτε μία ομάδα η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων από το 2000 σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές , σε ανταγωνιστικό κόστος.

Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών και τεχνικών μας αναλαμβάνει:

- Δυναμικές ιστοσελίδες (δυνατότητα να την διαχειρίζεστε και μόνοι σας)
- E-commerce / e-shop (ηλεκτρονικό εμπόριο)


Άλλες υπηρεσίες

Εκτός από την κατασκευή των ιστοσελίδων, αναλαμβάνουμε επίσης:

- Web Hosting – Φιλοξενία ιστοσελίδων
- Διαδικτυακό Marketing, προώθηση ιστοσελίδων στις πρώτες θέσεις του Google και γενικά των μηχανών αναζήτησης
- SEO Search Engine Optimization

Οι Συνεργάτες μας:

Υπεύθυνος Πωλήσεων Αττικής

Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος Αττικής

Υπεύθυνος Τμήματος Design & Τέχνης Αττικής

SiteCom Specialist

Twitter

Επικοινωνία

Οδός:
Ικτινου 6 ,
Περιστέρι, 12134
KINHTO:
6945800460
NEO Τηλ:
210 5710684
Τηλ:
2130 232254
Τηλ:
2130 232256
E-Mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

markerΒρείτε μας στους Χάρτες Google

About Us

Η SITE COM.GR ειναι μια ομάδα συνεργατών αφωσιομένη με εμπειρία 10 και πλέον ετών σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, σας περιμένουμε στό γραφείο εξυπηρέτησης των πελατών μας στο Περιστέρι: ΙΚΤΙΝΟΥ  6, τ.κ 12134.

JoomShaper